Opgradering af gamer PC

Er du en gamer, som ønsker at komme i gang med at spille mere krævende spil, men mangler den nødvendige hardware til at kunne køre dem?

Hos Computer Reparationer kan vi hjælpe dig med at opgradere din PC, så den kan spille selv de mest krævende spil.
Vi har ekspertise inden for opgraderinger af gamer computere og kan hjælpe med alt fra opgradering af grafikkort til tilføjelse af mere RAM og opgradering af CPU / processor.

Vi sørger altid for at se på dit behov og derefter finde de rigtig komponenter, så du kan være sikker på at din opgraderede PC vil have den bedst mulige ydeevne til formålet.

Vores teknikere har mange års erfaring med opgradering af computere og de fleste er også selv gamere. Det betyder alt andet lige noget, at man forstår formålet med opgraderingen.

Gamer PC bliver opgraderet
analyserer om computeren skal opgraderes

Vi starter med at analysere

Før vi begynder med opgraderingen af din PC, starter vi altid med en grundig analyse. Vi undersøger din computers nuværende hardware og dine behov for at finde flaskehalsen. Det betyder det, eller de komponenter der sænker ydeevnen mest.

Dette gør vi for at sikre, at vi opgraderer den rigtige del af din computer og ikke spilder dine penge på unødvendige opgraderinger. Vi ser f.eks ofte at folk bare køber mere ram eller større grafikkort i blinde. Det er altså ikke vejen frem.

Efter analysen tager vi en snak, hvor vi præsenterer vores anbefalinger. Vi tilbyder gerne flere løsninger, alt efter hvor meget du vil investere i computeren. Herunder:

– Minimum opgradering for at kunne trække spillet
– Anbefalet opgradering
– Ekstra opgradering for at fremtidssikre

Opgradering af grafikkort

Opgradering af grafikkortet er en af de vigtigste opgraderinger for gamere, da det har stor indflydelse på spillets ydeevne og hvor høje grafikindstillinger man kan spille på.

Det kan dog også være en af de mere omkostningstunge opgraderinger.  Vi sørger altid for at give dig en anbefaling, der passer til dit budget, men stadig sikre en god ydeevne.
Det kan særligt være en god idé at opgradere grafikkortet hvis du lige nu spiller i 1080p og ønsker at spille i 4K.
Der kan også være behov for at øge din FPS markant, hvis du skal spille på skærme med en høj opdateringsfrekvens.
Selvom grafikkortet er relativt dyrt, er det en let montering og installation som kan klares samme dag som du kommer.

Graffikort skal opgraderes

Opgradering af CPU / processor

Opgradering af din CPU eller processor kan også give en stor forbedring i spillydeevnen. Det kan dog være en dyr opgradering, så vi anbefaler det kun, hvis det er nødvendigt. Vi kan undersøge din computers nuværende processor og anbefale en opgradering. Har du en nogenlunde ny processor som er designet til gaming, er det sjældent her der vil være en kæmpe forskel. Men igen, det kommer an på hvilke spil der spilles, hvilke andre komponenter der er i maskinen samt hvilken CPU du kører med

Opgradering af bundkort

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at opgradere bundkortet for at kunne benytte hurtigere RAM, CPU eller andre komponenter. Dette vil vi informere dig om under vores analyse, og hvis det er nødvendigt, vil vi anbefale en opgradering af bundkortet sammen med andre relevante opgraderinger.

Få computeren opgraderet i dag

Hvis du gerne vil have computeren til at køre hurtigere og bedre, så kontakt os allerede i dag. Du kan komme forbi et af vores værksteder i København, Hillerød, Hellerup eller Rødovre. Eller ring til os på 70 60 51 83.

Vores service center tager imod dine ønsker ved kassen eller i telefonen og du bliver herefter guidet godt igennem forløbet.

Garanti

Vores garanti på alle opgraderinger er en vigtig del af vores service. Vi giver op til 3 års garanti på alle dele og hardware, som vi sætter i din computer. Dette giver dig ro i sindet og sikrer, at dine opgraderinger fungerer optimalt i lang tid fremover.

Det eneste vores garanti ikke dækker er software fejl, som f.eks virus. Men i dette tilfælde kan vi hjælpe med at fjerne virus billigt og hurtigt.