Billede af harddisk som skal have recovery

Data gendannelse

Hvis du har mistet dine data, er du kommet til det rette sted.

Uanset set hvilke data du har tabt kan vi hjælpe. Det gælder både dokumenter, billeder, videoer og mails som er gået tabt på en defekt harddisk, computer eller kamera. Vi gendanner data fra alle lagringsenheder, herunder USB stik, ekstern harddisk, kamera, SD kort, computer og telefon.

Vores data recovery service starter fra 1.500 kr.

Hvor lang tid tager data gendannelse?

En data gendannelse varierer utrolig meget i leveringstid. Kompleksiteten kommer helt an på hvilken type enhed der er tale om, samt hvor beskadiget denne enhed er.  De fleste sager kan håndteres indenfor få dage, nogle tager kun få timer og de mest komplekse sager kan tage op til et par uger. Du vil dog altid modtage et realistisk tidsestimat efter den indledende analyse og du vil løbende blive opdateret.

Hvad er jeres succesrate for data recovery?

Den er absolut helt i top. Vi kan i stort set alle tilfælde gendanne de data som er gået tabt. Det er ekstremt sjældent at enheden er gået så meget i stykker, at data'en rent fysisk ikke er til stede.

Så kontakt os endelig hvis du er en af de mange med tabte data, skader på harddisken, slettede filer eller lignende. Vi kan både reparere harddisken og aflæse rå data.

Billede af harddisk med læsearm
imac spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Vi får mange henvendelser om vores data recovery services, hvordan man skal agere, hvad man selv kan gøre og hvordan vores gendannelses services fungerer. Vi har samlet de mest stillede spørgsmål her.

Vi får jævnligt spørgsmål om datagendannelse og hvordan slettede filer og anden mistet data kan reddes fra en computer. Nogle af spørgsmålene og svarene har vi samlet her.

 

Hvad er prisen for en datagendannelse? 
Det varierer. Vi laver altid en analyse, hvorefter du vil modtage et uforpligtende tilbud. Prisen starter fra 1.500 kr.

Har det noget at sige om det er en PC eller Mac?
Ja, der er ikke nogen egentlig forskel for os. Vi kan gendanne data fra alle operativsystemer.

Harddisken er krypteret, kan i redde data?
Ja det kan vi godt. Det kræver dog at vi finder dekrypteringsnøglen / koden. Hvis du ikke har den tilgængelig, kan vi typisk guide dig til hvor den kan findes.

Kan jeg selv lave en datagendannelse?
Altså det kommer jo an på situationen, men teoretisk set bør de fleste kunne gøre det. Det kræver dog i mange tilfælde meget avanceret udstyr som mikroskoper, støvfrie rum og en masse teknisk ekspertise. Ved du ikke hvad du laver bør du ALDRIG åbne din harddisk, da det kan umuliggøre en datagendannelse fra en professionel.

Kan redde filer fra en ekstern harddisk som har været tabt?
Ja det er lige præcis det som vi oftest hjælper med. Ofte efter et tab kan harddisken give klikkelyde eller brumme. I disse tilfælde kræver det et fysisk indgreb at gendanne data, men det er bestemt muligt.