Hvem er vi?

Computer reparatør siden 1998

Computer-reparationer.dk er en del af PC Service Center kæden som havde sin begyndelse helt tilbage i 1998. Vi har siden begyndelsen repareret over 150.000 computere af forskellig art. Hos os er der ikke det som ikke kan repareres, vi laver alle mærker herunder Acer, Apple, Asus, HP, Lenovo, Dell mv.  Vi har gennem årene finpudset vores rutiner, evner og service. Det har resulteret i at vi dagligt hører fra kunder at de aldrig har fået så god service før, som den vi giver på vores værksted. For os er en reparation ikke bare en reparation. En reparation er en mission, en mission som har som formål at gøre dig som kunde så tilfreds som overhovedet muligt. Vi forsøger altid at gøre lige det ekstra som gør at du husker os og anbefaler os. Det fremgår også tydeligt af vores TrustPilot Score, hvor over 1.300 personer har givet os et gennemsnit på 4,7 stjerner.

Hurtig computer reparation

Kernen til en god service

Da vi blev grundlagt var det med et grundprincip, et princip som stadig er gældende den dag idag. Nemlig at en computer reparation ikke behøves at tage flere dage eller uger. De fleste reparationer tager kun få timer at udføre, så hvorfor skal det tage flere uger?

Tidligere har det været sådan i branchen at computere blot kom ind i en stor kø af computere og ventede på at blive repareret. Vi gjorde op med dette med vores ekspres service. Det betyder kort sagt at vi altid har nok mandskab til rådighed, til at din computer kan komme på bordet med det samme.  Det kan naturligvis altid ske at det er en kompliceret reparation, eller at vi ikke ligger inde med de nødvendige reservedele. Men i 9/10 tilfælde er det faktisk muligt at få repareret sin computer hos os, på under 24 timer.

Det mener vi er en god service.

Vores kunder elsker vores computer reparationer

Her er de seneste længere anmeldelser vi har modtaget af vores tilfredse kunder. Vi elsker at yde en god service. Vi er stolte af vores TrustScore på 4.7

 

Virkelig fremragende og billigt

Virkelig fremragende, kom ind med min mac. Den ville ikke oplade, jeg afleverede den fredag ca. kl 10:30, og allerede kl 16 fik jeg afvide, at computeren var klar til afhentning. Prisen er virkelig også helt iorden, ikke for dyrt, men det der skal til!
God service! Tak!

Matilde

 

Varm anbefaling af PC service

Vil gerne varmt anbefale PC service center i København.
De er både professionelle og venlige – rigtig god service – som man desværre ikke oplever så tit.
OG et super sted for mange inklusiv mig selv, der ikke er opvokset med computere og er afhængige af at der også er TID til at forklare ting, der er indlysende for yngre kunder. Tak for en rigtig god kundeoplevelse. 👍

Jannie

 

Kritiske data reddet på skole-PC på omkring 1 time

På alle måder tilfreds med den leverede service.
Min søns PC bootede tilsyneladende på normal vis, men der var sort skærm.
PC’en indeholdt vigtige data i relation til opgaveaflevering på gymnasie-niveau.
PC Service Centeret i København klarede alt på tilfredsstillende vis på ca. 1 time.
Jeg kan på alle måder anbefale dette servicecenter.

Peter

 

100% i orden 👍👍👍

Kom ind med PC, der skulle repareres. Medarbejdere var venlige og imødekommende. PC diagnosticeret, tilbud om reparation ved meget fair pris.
Fik PC tilbage, fin som ny, kører præcis som den skal.
Stor tak til PC Service, vil til enhver tid anbefale, og hvis uheldet skulle være ude igen, er det dem, jeg vil henvende mig til!
⭐⭐⭐⭐⭐

Randi

Besøg vores TrustPilot profil