Kontakt Computer Reparationer DK

Vi er klar til at hjælpe med problemer med computeren. Kontakt os gerne på telefon eller via denne formular for at bestille en computer repatation

Send os en forespørgsel

Kontakt information

Computer reparation
Bernstorffsvej 82
Hellerup
Danmark
2900
70 60 51 83

 

Computer reparationer DK er en del af PC Service Center kæden som har leveret reparationer både til privat og erhverv siden 1998. Vi er en af landets absolut største computer reparatører og uden tvivl en af de mest erfarne. Vi er en af danmarks bedste bedømte computer reparatør på trustpilot med mere end 1.300 anmeldelser. Det er vi stolte af, men vi forsøger naturligvis at optimere vores service hver eneste dag. Kontakt os gerne via formularen her på siden, for at booke tid eller forespørge på pris til din computer reparation.

 

Vi reparerer både stationær PC og bærbar computer. De fleste reparationer er klar indenfor 24 timer, nogle endda indenfor 1 time. Vi forstår at det kan være svært at undvære sin computer i længere tid, derfor er hele vores koncept at levere reparationer så hurtigt som overhovedet muligt. Du slipper med andre ord for unødvendig ventetid under din computer reparation.

 

 

Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark