Viser en MacBook som har virus

Virus fjernselse fra PC & Mac

Få hjælp til virus fjernelse fra din PC

Er din computer blevet ramt af virus, eller har du mistanke hertil? Så er du landet det rette sted.

Vi har ekspertise og erfaring med at fjerne virus fra computere professionelt. Vi sørger for at din computer kommer til at fungere optimalt igen, og ikke mindst er SIKKER. Efter en virus fjernelse på PC eller Mac, sørger vi også for at computeren bliver udstyret med det bedste antivirusprogrammer, så den er beskyttet bedre imod fremtidig hacking eller virus.

Sådan fungerer en virus fjernelse

Først og fremmest starter en virus fjernelse altid med en indledende diagnose, hvor vi scanner din computer for virus og andre skadelige programmer. Dette giver os en bedre forståelse af problemet, og hvilke handlinger der skal tages for at fjerne virusset. Dertil hjælper det også med at forstå hvordan computeren sikres bedre fremadrettet.

Efter diagnosen får du et tilbyd på udbedring samt forebyggelse af nye angreb.

Såfremt du godkender tilbuddet vil vores PC eksperter begynde at fjerne virus fra din computer.

Når den er renset og optimeret vil du blive kontaktet, med besked om at din computer er klar til afhentning.

Virus på PC grafik

Hvem rammes af virus?

Det er vigtigt at forstå, at alle kan blive ramt af angreb, uanset om du er en almindelig borger eller en kendt offentlig person. Dog er det oftest PC og Mac brugere, der rammes af virus. Android enheder er også relativt udsatte, da de er mere åbne for forskellige apps end iPhone er. iPhone rammes meget sjældent af decideret virus, men kan angribes i f.eks kalendersystemet.

Formålet er som udgangspunkt at stjæle dine data og sælge dem.

Eller forsøge at afpresse dig.

De forskellige typer af virus går ofte under navnene: Malware, Spyware mv.

Kan jeg have virus uden at vide det?

Ja, det er muligt at have virus på din computer uden at vide det. I dag er virus taktikken ofte mere usynlig end før, hvor det var mere synligt. Det betyder, at virus kan være skjult i baggrunden af din computer, og det eneste symptom du måske bemærker er at computeren er en smule mere sløv. Formålet med disse virus er at stjæle dine data og lure på dine passwords. De er mest interesseret i at gå så meget under radaren, som muligt.

Vores scanningsværktøjer er også i stand til at finde de usynlige virus.

Er et gratis anti-virus godt nok?

Et gratis anti-virus er bedre end ingenting. Det er bare ikke godt nok.

Du kan spørge dig selv: Ville du vælge at beskytte dit hjem med en indbrudsikker dør eller en dør lavet af pap?

Vi anbefaler altid at bruge en betalt antivirusløsning, da de generelt er mere effektive og opdateres hyppigere for at beskytte mod de nyeste trusler. Dertil har de flere funktioner til at detektere trusler som går under radaren.

Og HUSK bare fordi du har et gratis anti-virus program som altid siger at alt er OK og du aldrig har haft problemer, så det er jo ikke sikkert at du kan regne med det. Det kan blot være at det ikke har fundet de trusler som faktisk er på din computer.