billede af en computer med vand i

Vand i computer - Væskeskade

De fleste har prøvet det der med at lave en lidt for hurtig eller uheldig bevægelse og lige pludselig er der røget vand ned i computeren. Det kan være svært at overskue hvad man skal gøre, nogle går i panik og prøver diverse ting. Men tag det roligt, selv hvis du har spildt vand i din computer kan vi hjælpe. Det er bare vigtigt at du følger vores tips her på siden og indleverer computeren til reparation hurtigst muligt.

Det skal du gøre når du har spildt vand i computeren

Herunder er de vigtigste råd til hvad du skal gøre efter at have spildt vand i computeren. Det giver de bedste muligheder for at vi kan redde og reparere computeren.

  • Fjern at strøm fra computeren
  • Hvis computeren har et udvendigt batteri, fjern dette.
  • Læg et viskestykke eller noget køkkenrulle mellem skærm og tastatur og vend computeren på hovedet.
  • Skift evt viskestykket eller papiret hvis der er løbet så meget vand ud af computeren at det trænger.
  • Bring computeren til et af vores værksteder som er eksperter i reparation af væskeskader.
Reparation af computer efter væske

Det kan du forvente efter vand i computeren

Det er meget forskelligt hvad der har taget skade når der er kommet vand i computeren. De tips vi har givet her på siden handler om at begrænse skaderne fra vandet i videst muligt omfang. Ofte er det nok til at redde computeren og vi behøver blot at tørre computeren indvendigt. Andre gange er det desværre ikke nok, der kan være dele eller komponenter som er blevet væskeskadet. Det kan f.eks være tastaturet som er blevet så beskadiget af væsken, at det skal udskiftes. I dette tilfælde vil vi give et tilbud på udskiftning af tastaturet. Andre gange kan det være mindre chips på bundkortet som skal udskiftes, eller databaner som skal renses / genoprettes via ultralyd.